skip to Main Content

De Wet milieubeheer stelt dat bedrijven energiebesparende maatregelen moeten doorvoeren indien deze zich binnen 5 jaar terugverdienen. Deze regelgeving biedt voor bedrijven financiële kansen: Enerdeco adviseert bedrijven hierbij middels het opstellen van een EnergiePrestatieAdvies. Indien u de duurzaamheid van uw bedrijfspand gaat verbeteren, dan zorgt een totaaloverzicht met alle maatregelen doorberekend, voor een optimaal plan.

U zult zien dat u met relatief kleine additionele maatregelen, grote stappen kunt zetten in uw energielabel, verbetering van uw comfort en binnenklimaat (gezonde werkplek) en de verlaging van uw maandlasten (lager energieverbruik). Op zowel de lange als korte termijn biedt dit veelal financiële voordelen.

Enerdeco heeft naast het in kaart brengen van de voordelen en het verstrekken van advies hoe een gewenste energieprestatie te realiseren is, tevens de expertise in huis het huidige energielabel vast te stellen. Dit EnergiePrestatieCertificaat dient veelal als vertrekpunt bij subsidieaanvragen. Wij adviseren u graag bij subsidietrajecten zoals momenteel de STEP subsidie, zodat u een forse verbetering in uw energielabel behaalt en tevens aanspraak maakt op de subsidiemogelijkheden en haar financiële voordelen.

Referentie

Energetische renovatie panden Syntrus Achmea Real Estate

Syntrus Achmea Real Estate grijpt vele kansen aan om hun gebouwen te verduurzamen. Enerdeco wordt ingeschakeld om te adviseren over mogelijke energetische verbeteringen, waarbij de kosten en baten en het…

Lees meer
Back To Top