skip to Main Content

(Semi)overheidsgebouwen zijn verplicht in het bezit te zijn van een EnergiePrestatieCertificaat ook wel energielabel genoemd. Enerdeco is bevoegd middels een deskundige analyse van het huidige energieverbruik een energielabel op te stellen.

Bij deze nulmeting komen er vaak verbeteringen aan bod die energiebesparing opleveren en het comfort en binnenklimaat verbeteren. Voor gemeenten, Rijksgebouwendienst en andere (semi)overheidsinstellingen is het heel interessant deze verbeteringen aangeboden te krijgen in een EnergiePrestatieAdvies. Zo ziet u in een duidelijk overzicht welke maatregel aan welke verbetering bijdraagt. Maar dan: stel u wilt graag gebouwen uit uw vastgoedportefeuille verduurzamen, hoe nu verder?

Enerdeco helpt u het duurzaamheidstraject te doorlopen: wij zijn onafhankelijk en begeleiden u dus onpartijdig vóór, tijdens en na de aanbesteding. Denkt u aan het:

Door onze reeds uitgevoerde projecten voor Gemeentes, de Rijksgebouwendienst en overige (semi-)overheidsinstellingen, hebben wij relevante kennis die we graag met u delen.

Referentie

Energietrajecten gemeentelijke gebouwen

In opdracht van diverse gemeenten heeft Enerdeco in kaart gebracht, welke maatregelen op gebouwniveau uitgevoerd kunnen worden om bijvoorbeeld een CO2-neutrale energievoorziening te realiseren. Het gaat daarbij om zwembaden, gemeentehuizen,…

Lees meer

Enerdeco is een kennispartner van:

Logo_gemeente

Back To Top